Om oss

Om oss

Frihet för företag.

När känner du som företagare som störst frihet? Troligtvis när du inte oroar dig; när du kan lägga allt fokus på det viktigaste, nämligen ditt företagande.
En vanlig anledning till oro för många företagare är ekonomin. Vi på Kapitalkredit erbjuder dig tjänster som hjälper dig med ekonomin, just för att du ska kunna känna en större frihet.
Ett sätt att göra detta är att finansiera dina fakturor. På så sätt slipper du exempelvis oroa dig för förseningar. Ett annat är att erbjuda dig företagslån i lägen då du behöver få loss kapital på kortare sikt. Du får även tillgång till vår samlade expertis när du behöver rådgivning. Det finns ju inga bra beslut som inte kan bli bättre.
Kapitalkredit bildades våren 2010 av en grupp mycket starka och solida ägare. Bolaget har rekryterat ett flertal erfarna personer från ledande befattningar i branschen. Bolaget har för närvarande kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö och strävar efter att etablera sig i hela Sverige.

Vi fokuserar på dig.

Finansiella tjänster handlar om att kunna ge en snabb, professionell och kompetent service. Genom att enbart anställa branschens vassaste och mest erfarna personer kan vi erbjuda detta. Den sammanlagda summan av vår rutin och kunskap gör oss unika, och du kan tryggt luta dig tillbaka i visshet om att vi lägger all vår fokus på din företagsmässiga frihet.

Vi startade Kapitalkredit för att vi tyckte att någonting viktigt saknades i vår bransch. Omtanke. I en värld som handlar om pengar har vi valt att fokusera på det som inte kan köpas för pengar. Engagemang. Tillit. Trovärdighet.

Vår vision.

Att hjälpa företag till ett långsiktigt ekonomiskt välmående.
Du får en partner som är intresserad av en lång relation, inte en kort affär. Vi prioriterar långsiktigt lönsamhet framför snabba vinster. För om det går bra för dig går det också bra för oss.

Vision

Vår mission.

Passion för kunden.
Vi finns tillgängliga när du behöver oss, även efter stängningsdags om så krävs. Du kommer även att höra av oss mellan transaktionerna. Vi på Kapitalkredit ser lite längre och bryr oss lite mer, helt enkelt.

Mission

Våra medarbetare.

Rådgivning

 • Björn Hellberg
  Björn Hellberg Key Account Manager
 • Drolin Sassi
  Drolin Sassi Key Account Manager
 • Katrine Olson
  Katrine Olson Key Account Manager

Kreditadministration

 • Anette Christiansson
  Anette Christiansson Kredithandläggare
 • Susanne Stenqvist
  Susanne Stenqvist Kredithandläggare
 • Sofia Beltborn
  Sofia Beltborn Ekonom
 • Camilla Karrin
  Camilla Karrin Kreditassistent

Telemarketing

 • Gert Corneliusson
  Gert Corneliusson Mötesbokare

Ledning & Funktionsansvar

 • Andreas Lyckner
  Andreas Lyckner Business Manager

Vill du också vara med och skapa frihet för företag?

Vi är på jakt efter kompetenta medarbetare som känner samma engagemang inför sitt jobb som vi själva gör. Skicka in ditt CV och skriv en rad om dig själv, så hör vi av oss!